Tânăr drogat ajuns la Urgenţe

0

Botoşănenii lasă, încet-încet, în urmă drogurile uşoare, cum ar fi etnobotanicele, însă nu neapărat pentru că au realizat că acestea pot fi nocive. Ci mai degrabă pentru ca să se apuce de droguri mai puternice, cu efecte mai grave asupra organismului. Aşa se face că un tânăr a ajuns la Urgenţe luni noapte în stare gravă după ce ar fi consumat amfetamine.

Potrivit cadrelor medicale din serviciul de gardă, tânărul a ajuns la spital adus de un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă acuzând stare de agitaţie psihomotorie, pupile dilatate, palpitaţii şi extremităţi reci. Tânărul a fost preluat de cadrele medicale şi stabilizat după ce a fost supus unui tratament de urgenţă. „Pacient în vârstă de 25 de ani, sex masculin, se prezintă în serviciul nostru pentru agitaţie psihomotorie, în urma unui consum, declarativ, de amfetamine. A fost investigat din punct de vedere medical şi stabilizat în serviciul de Urgenţă, ulterior recomandându-se consultul psihiatric”, a precizat medicul specialist în Urgenţe Ramona Elena Guraliuc, coordonator al UPU-SMURD Botoşani. Acesta a refuzat însă consultul psihiatric, după care a fost trimis înapoi la Urgenţe, unde a semnat că pleacă pe propria răspundere.

Poliţiştii au aflat despre caz printr-o informare telefonică a celor de la spital, astfel că a fost notificat şi Biroul de Combatere a Crimei Organizate, care urmează să aibă o discuţie cu tânărul referitor la substanţele folosite.

+0 -0
se încarcă...