Jurist de la Urban Serv, prins copiind la un concurs organizat de municipalitatea botoşăneană

La societatea Urban Serv problemele se ţin lanţ. Unitatea măcinată de scandaluri, procese între directori şi plângeri penale, s-a confruntat recent cu o nouă problemă generată de un angajat. Un consilier juridic din unitate a participat la un concurs organizat de Primăria Botoşani pentru ocuparea unui post de consilier în cadrul Compartimentului autorizări activităţi economice. Pentru acest concurs s-au înscris 16 candidaţi, toţi fiind declaraţi admişi în urma selecţiei dosarelor. Potrivit rezultatelor afişate pe site-ul primăriei, la proba scrisă, trei candidaţi au absentat, trei au fost admişi, opt au fost respinşi şi unul eliminat.

Candidatul eliminat este Diana Ghineţ, consilier juridic la Urban Serv. Potrivit reprezentaţilor primăriei, ea a fost eliminată din cauză că a fost prinsă copiind. „Nu ne-am mai confruntat cu o asemenea situaţie la vreun alt concurs. La începutul fiecărui concurs li se aduce la cunoştinţă candidaţilor că nu au voie cu telefoane şi mijloace de informare. Cine încalcă această regulă îşi asumă riscurile. Nu ne-am fi aşteptat ca un jurist, persoană care, de regulă lucrează cu legi, să încerce să fraudeze concursul”, a declarat un oficial din primărie.

Cristian Sadovei, liderul sindicatului din Urban Serv, a arătat că nu aprobă un astfel de comportament, însă a adăugat că Diana Ghineţ nu poate fi trasă la răspundere pentru o faptă făcută în exteriorul unităţii.

Diana Ghineţ nu a putut fi contactată, un funcţionar din cadrul Compartimentului juridic afirmând că ea este în concediu.

Deja ai votat!