Botoșăneancă premiată la un festival de muzică pop (VIDEO)

0

O tânără de 16 ani din Botoșani a câștigat premiul  al II-lea la Festivalul Național de muzică pop „Stelele Cetății” care a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute la Deva.

Karina Todireanu,  elevă la Liceul de Arte „Ștefan Luchian” Botoșani, este pasionată și de jurnalism, fiind reporter la ziarul „Buzz”, publicație scrisă de către copiii și adolescenții din Botoșani, iar de aproximativ doi ani are propria emisiune.

În cadrul acestui festival, artista a interpretat melodiile lui Mihai Trăistariu și a Aurei  Urziceanu intitulate „Mi-e dor” și „Dragă îmi este dragostea” , fiind acompaniată de o orchestră. Din juriul festivalului au făcut parte compozitorul Viorel Gavrilă dar și realizatorul de emisiuni radio Titus Andrei.

„În primul rând, țin să specific că preselecția acestui festival a fost una foarte grea. Dintre toți concurenții înscriși au fost admiși doar 15 în finală, iar 5 au intrat pe podium, printre care și eu care am reușit să mă clasez pe locul al II-lea. Pentru mine a fost una dintre cele mai importante experiențe deoarece am cantat 2 piese care au fost foarte apreciate de catre oameni mari ai muzicii. Am reușit să realizez un moment frumos datorită orchestrei domnului Viorel Gavrilă care m-a acompaniat. Pentru mine acest festival și premiul obținut în cadrul lui, înseamnă un punct înalt și important in viața mea muzicala, deoarece am reușit să interpretez acompaniată de orchestră și o piesa jazz, cu o dificultate foarte mare”, a mărturisit Karina Todireanu.

PREMIUL 2 – FESTIVALUL STELELE CETATII DEVA 2018 – Felicitari Karina Todireanu ! Ma faci sa ma simt mandru de tine de…

Gepostet von Cristian David am Sonntag, 28. Oktober 2018

Deja ai votat!
se încarcă...