miercuri, mai 18, 2022
AcasăLocalSăptămână cu vreme caldă la Botoşani

Săptămână cu vreme caldă la Botoşani

Începutul de săptămână aduce la Botoşani vreme caldă şi temperaturi mult mai ridicate decât media termică normală din această perioadă a anului.
Potrivit meteorologilor, maxima zilei de luni va fi de 23ºC, în timp ce minima va fi 10ºC. În prima parte a zilei vor fi nori, urmaţi spre după amiază de soare, spre seară cerul va fi parţial înnorat.
Marţi cerul va fi senin în cea mai mare parte a zilei. Şansele de ploaie vor fi minime. Maxima zilei va fi de 21ºC, iar minima de 10ºC.
Ziua de miercuri va aduce din nou temperaturi de peste 20ºC în tot judeţul. Cerul va fi senin pe tot parcursul zilei. Mercurul din termometre va indica o maximă de 21ºC, iar minima va fi de 11ºC.
Începând de joi, vremea se va răci din nou, treptat, iar temperaturile maxime nu vor mai depăşi 20ºC în tot restul săptămânii. Astfel, cerul va fi parţial înnorat, iar în prima parte a zilei sunt anunţate rafale de vânt. Maxima zilei va fi de 17ºC, iar minima de 9ºC.
Vineri norii vor fi prezenţi pe tot parcursul zilei, vântul va sufla cu intensitate. Vor fi şanse minime de ploaie, va ploua până la 15 litri/mp. Temperaturile vor fi cuprinse între 15ºC, maxima şi 9ºC, minima.
Sfârşitul săptămânii va continua în aceeaşi notă, cu temperaturi scăzute, iar în weekend norii vor dispărea, cerul fiind însorit.

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
12.3 ° C
12.6 °
11.1 °
66 %
5.7kmh
97 %
mie
13 °
joi
19 °
vin
25 °
sâm
22 °
Dum
18 °
RON - Română (nou) leu
EUR
4,9492

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Probabil întreba lumea prea des ce e cu șantierul, de ce nu e gata. Și edilii au luat măsuri.

EDITORIAL

Săptămâna trecută s-au întâmplat niscaiva lucruri surprinzătoare. După amânări și amânări s-a dat decizia definitivă în Dosarul Colectiv, cu condamnări mai reduse decât cele...

GÂNDUL ZILEI

Mai interesant ar fi dacă atunci când dăruiești nu ai spune cât ci … din cât!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...