Emilia Paula Zagavei şi-a lansat volumul „La un pas de îngeri”

0

Emilia Paula Zagavei, preşedintele Asociaţiei „Sufletul lalelelor”, şi-a lansat pe 11 noiembrie volumul de poezii „La un pas de îngeri”. Volumul a apărut la Editura Inspirescu. Debutul editorial a avut loc în cadrul spectacolului caritabil „Speranţa lalelelor”, organizat de asociaţie cu scopul de a colecta fonduri pentru sprijinirea bolnavilor de Parkinson, bolnavi reprezentaţi de asociaţia condusă de Emilia Paula Zagavei.

„Trecută prin mendrele existenţei, poeta de faţă, ca şi perla care se naşte prin moartea scoicii, renaşte într-un mister apoteotic prin tot ce scrie. Departe de a fi eterogenă, cartea s-a născut încet încet, ca o necesitate şi nu ca ceva impus. Existenţa se împleteşte cu lumea cuvintelor”, a editorul George Terziu. Acelaşi editor i-a acordat autoarei o diplomă de excelenţă din partea Grupului cultural Cervantes – Inspirescu.

„Am fost invitată la Târgul de carte Gaudeamus 2018 pentru lansarea cărții, dar nu am putut participa, din motive de sănătate. Cartea este expusă  în standul editurii Inspirescu, participantă la acest târg”, a declarat Emilia Paula Zagavei.

Înființată pe 14 decembrie 2017, Asociaţia „Sufletul lalelelor” are ca scop sprijinirea, îngrijirea, îmbunătățirea situației persoanelor bolnave de Parkinson și alte boli neurovegetative, prin mai buna integrare socială şi profesională din județ și dorește să fie un liant între pacienți și medici, autorități, societate.

+0 -0
se încarcă...