Circulație în condiții de iarnă pe drumurile din județ

0

Drumurile din județul Botoșani, care se află sub avertizare Cod galben de ninsori, au fost acoperite, luni dimineață, de zăpadă, fiind afectate toate drumurile județene.

Potrivit reprezentanților Secției Drumuri Naționale, pe toate drumurile de interes național se circulă în condiții de iarnă, pe cartea carosabilă fiind o zăpadă apoasă.

SDN acționează cu 13 utilaje de deszăpezire, fără a fi înregistrate probleme serioase pe niciun drum, acționându-se pe sectoarele din administrare cu autobasculante cu lamă și sărărițe. Ninge în toate județele regiunii, iar viteza vântului este de 15 km/h.

Pentru informații privind starea drumurilor naționale din zona Moldovei, DRDP Iași stă la dispoziția participanților la trafic prin Dispeceratul său deschis în regim de permanență – tel. 0232/213168. Informații actualizate despre starea vremii și a carosabilului pot fi obținute și de la Dispeceratul CNAIR, la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360, precum și de pe paginile web, www.drdpiasi.ro, respectiv www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Situația Drumurilor Naționale.

+0 -0
se încarcă...