Ceremonie militară la Dorohoi

0
0

Miercuri, 21 noiembrie, în Piața Primăriei din Dorohoi, va avea loc o ceremonie militară pentru omagierea eroilor dorohoieni căzuți în Primul Război Mondial. Organizate de Primăria municipiului Dorohoi, în colaborare cu Garnizoana Militară Botoşani şi Instituţia Prefectului, activitățile vor debuta la ora 11:00 și vor cuprinde primirea onorului militar de către prefectul județului, Dan Șlincu, oficierea unei slujbe de resfințire a Monumentului „Ostaşul român în atac”, ceremonia de depunere de coroane, defilarea detașamentului de onoare, dar și un scurt concert susținut de Muzica Militară a Brigăzii 15 Mecanizată „Podu Înalt”- Iași.

Monumentul „Ostaşului Român în atac” din faţa primăriei dorohoiene a fost reabilitat printr-un proiect elaborat la inițiativa primarului Dorin Alexandrescu și finanțat din fonduri guvernamentale prin Programul Național Centenarul Marii Uniri, fiind unul din cele 22 de proiecte deja aprobate pentru județul Botoșani.

Pentru buna desfăşurare a activităţii şi siguranţa circulaţiei, structurile Ministerului Afacerilor Interne, împreună cu Poliția Locală Dorohoi, vor lua măsuri specifice de asigurare a ordinii şi siguranţei publice la locul de desfăşurare a ceremonialului, pe întreaga durată a evenimentelor. Traficul în zonă va fi blocat în intervalul orar 11:00-13:30.

+0 -0

se încarcă...