Concert caritabil pentru un copil (FOTO/VIDEO)

Şcoala Gimnazială „Grigore Antipa”, în parteneriat cu Asociaţia de Părinţi, Teatrul „Mihai Eminescu” şi Inspectoratul Şcolar Judeţean  au organizat astăzi un concert caritabil. Evenimentul, „Împreună pentru Nicoleta”, a avut loc la Casa Tineretului, iar banii strânşi din bilete vor fi donaţi fetiţei care are nevoie urgent de sprijinul semenilor.

Nicoleta are 11 ani şi a fost diagnosticată cu o boală cumplită. Tragedia familiei a început acum o lună, când mama a depistat că fetiţa avea sânge în urină şi dureri abdominale. În urma unei ecografii, medicii au observat o formaţiune în vezica urinară. În acest context, Nicoleta a fost trimisă de urgenţă la spitalul din „Sfânta Maria” din Iaşi, unde, după mai multe investigaţii i s-a pus diagnosticul de tumoră malignă la vezică şi uretere.

Costurile pentru tratamentul ce i-ar putea salva viaţa Nicoletei depăşesc însă posibilităţile familiei, acestea ajungând la 40.000 euro.

În campania pentru ajutorarea Nicoletei s-au implicat şi cadrele medicale din Unitatea de Primiri Urgenţe. Astfel, în camera de Triaj a unităţii a fost amplasată o cutie de colectă în care cadrele medicale, dar şi pacienţii pot face donaţii.

Cei care vor să doneze fonduri pentru Nicoleta o pot face în contul mamei: (Borhan Paula).

RO27BRDE070SV18192890700

Deja ai votat!