Firma care repară străzile în municipiul Botoşani a intrat în insolvenţă

0

Tribunalul Botoşani a dispus declanşarea procedurii generale de insolvenţă a firmei Tehnic Asist. Printre contractele acestei firme se află şi cel cu municipalitatea botoşăneană, pe partea de întreţinere şi reparaţii străzi. „Firma Tehnic Asist, cea care a câștigat acum aproximativ trei ani și jumătate contractul de întreținere – reparații străzi cu Primăria municipiului Botoșani, a intrat în insolvență. M-am interesat atât la doamna director economic, cât și la oficiul juridic și am înțeles că pe perioada de insolvență firma va fi preluată de un administrator judiciar, iar contractele se mențin”,  declarat Marian Murariu, viceprimar al municipiului.

Contractul cu Primăria Botoşani va expira în august 2019, însă şi până acum, un volum însemnat de lucrări în municipiu a fost subcontractat firmei Conrec.

„Sperăm să nu avem întârzieri și alte probleme, în teren. Sperăm să avem muncitori disponibili pentru lucrările pe care le avem în plan.  Anul acesta, cu mici întârzieri, lucrările au mers destul de bine”, a mai precizat Marian Murariu.

În acest an au fost făcute lucrări pe străzile Petru Rareș, Trandafirilor, Octav Băncilă, Teatrului, Hatman Arbore, în unele cartiere, dar şi pe străzi nemodernizate.

+0 -0
se încarcă...