Tineri accidentaţi la Baisa

0

Un tânăr de 24 de ani și o adolescentă de 17 ani au fost răniți în urma unui accident rutier produs duminică seară pe drumul european E 58. Accidentuil a avut loc între Baisa și Vlădeni, în momentul în care tânărul de 24 de ani, aflat la volan, nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, părăsind partea carosabilă şi intrând în coliziune cu un copac de pe marginea drumului.

În urma producerii accidentului a rezultat rănirea conducătorului auto şi a unei pasagere de 17 ani, cei doi fiind transportaţi la o unitate medicală pentru acordarea îngrijirilor de specialitate. „Ambii pacienşi erau policontuzionaţi, însă stabili din punct de vedere hemodinamic. Au fost preluaţi de cadrele medicale din unităţile de urgenţă adulţi şi pediatrie pentru investigaţii suplimentare de specilitate”, a precizat un asistent din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

Poliţiştii ajunşi la faţa locului au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii accidentului, pe numele şoferului fiind deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Deja ai votat!
se încarcă...