Fetele din Botoşani au obţinut cel mai râvnit trofeu din Moldova

0
0

Fetele din Botoşani au obţinut Trofeul „Potcoava de aur”, la cea de a XIII-a ediţii a Spectacolului concurs , organizat la Chişinău de Grupul Media Noroc. Pe 1 Decembrie, ambasadoarele Botoşaniului au realizat la Chişinău o unire simbolică.

„Ziua de 1 Decembrie 2018 va rămâne adânc întipărită în amintirile noastre, întrucât am avut onoarea de a cânta în cadrul celui mai important eveniment muzical al Moldovei și bucuria de a ne întoarce acasă cu cel mai râvnit premiu, Trofeul <Potcoava de Aur>, decernat în urma succesului cântecului <Hai la Botoșani>”, au transmis cele patru tinere.

Organizatorii spectacolului concurs au decernat premiul botoşănencelor „cu toată dragostea şi mânaţi de un puternic sentiment unificator”. „Este incredibil, ne-aţi copleşit. Mulţumim Chişinău, mulţumim Moldova şi La mulţi ani, România Mare! Mulţumim pentru ospitalitatea voastră, mulţumim pentru profesionalismul de care am avut parte pe parcursul întregii zile. Este fabulos ceea ce aţi făcut pentru noi şi vă mulţumim că ne-aţi primit cântecul nostru cu atât de mult drag”, a spus Iustina Irimia Cenuşă, la primirea trofeului.

Iustina Irimia Cenușă, Lorena Elena Dupu, Loredana Călin și Simona Mazăre, Fetele din Botoșani, au primit trofeul la acest eveniment muzical, la care se premiază, în urma sondajelor, cei mai iubiți și ascultați artiști din Republica Moldova.

Cântecul „Hai la Botoșani” a fost lansat anul trecut, în toamnă și a înregistrat un record de vizualizări, dar şi la public. Cele patru tinere au reuşit să aducă un extraordinar capital de imagine judeţului Botoşani, cântecul având până la această dată 3.364.974 de vizualizări. Fetele din Botoşani au participat la multe festivaluri naţionale şi internaţionale, cântecul „Hai la  Botoşani” fiind nelipsit din prestaţia lor artistică.

+0 -0

se încarcă...