Portrete & Imagini dincolo de suflet, la Galeriile de Artă „Ştefan Luchian”

0

Pe final de an, reprezentanţii Muzeului Judeţean Botoşani au pregătit pentru iubitorii de artă o nouă expoziţie. Galeriile de Artă „Ştefan Luchian” găzduiesc, în perioada 7 – 18 decembrie, expoziţia Portrete & Imagini dincolo de suflet. Expoziţia include lucrări realizate de Carmen Nicolau şi Cezar Dron.

Abordând o tematică variată, Carmen Nicolau vine, pentru a doua oară, în fața publicului iubitor de artă, în cadrul unei expoziţii personale.  Dacă în expoziția deschisă anul trecut, între 4 – 13 noiembrie, la Muzeul Județean Botoșani, tematica era foarte variată, în expoziţia găzduită acum de Galeriile de artă botoșănene, Carmen Nicolau abordează, în special, tematica portretului, dar aduce pe simeze și lucrări cu  natură statică și  peisaje.

Alături de Carmen Nicolau, în aceeași expoziție, își prezintă pentru prima dată lucrările și Cezar Dron, cel care a ales arta ca hobby de suflet, și care, de asemenea, aduce lucrări variate ca tematică și ca tehnică de realizare.

Deși cu studii diferite, de profil economic și administrativ – pentru Carmen Nicolau și studii tehnice – pentru Cezar Dron, cei doi expozanți sunt reuniți de pasiunea comună pentru frumos,  în general și, în mod aparte, pentru artele vizuale.

Expoziția este o invitație – dedicație  pentru prieteni, pentru oameni cu suflet ales și puterea de a înțelege pasiunea și nobila misiune a artei

Vernisajul va avea loc pe 8 noiembrie, începând cu ora 11.00. Lucrările celor doi pictori vor fi prezentate de istoricul Gheorghe Median şi muzeograful Ana Coşereanu.

+0 -0
se încarcă...