O tânără din Botoşani a câştigat a doua ediţie a Exatlon

0

Botoşăneanca Beatrice Olaru a câştigat ieri a doua ediţie a Exatlon. În finală au mai ajuns şi Iulian Pîtea și Corina Petruț, însă ei au fost eliminaţi înainte de ultima probă. Beatrice a primit Marele premiu, în valoare de 100.000 de euro şi trofeul „Exatlon 2”.

„Simt că îmi trăiesc visul cu ochii deschişi. E un lucru la care nu am îndrăznit să visez atunci când am venit aici. Am demonstrat că o femeie are o putere nemărginită. Şi am reuşit! Prima mea ediţie a fost un coşmar. Îmi amintesc că am adus puncte târându-mă pe marginea bazinelor pentru că mi-era foarte frică de apă. Am muncit mult, mi-am dorit să evoluez şi să depăşesc momentele alea. Sunt recunoscătoare şi nu am avut cum să nu muncesc şi să nu fructific toate aceste lucruri. Nu am visat la trofeu, ci mi-am propus să fiu în fiecare zi mai bună. Ceea ce vreau eu să spun e că noi, femeile, suntem puternice. Aş vrea să-i mulţumesc mamei mele, am văzut-o în momente grele, dar niciodată nu am văzut-o slabă. Vreau să-i mulţumesc iubitului meu care mi-a spus că voi câştiga Exatlonul”, a declarat Beatrice Olaru.

Tânăra are 29 de ani, a absolvit Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării din Iaşi şi este instructor de fitness.

În urmă cu opt ani, Beatrice a câştigat Miss Universe România.

+0 -0
se încarcă...