Momente emoţionante la Primăria Botoşani (video)

0
bty

La Primăria Botoşani au fost sărbătorite, astăzi, 14 cupluri de aur şi două de diamant.  Potrivit tradiţiei, cuplurile care au 50 de ani de la nuntă au primit câte o diplomă flori şi câte un premiu în valoare de 500 de lei, în timp ce cuplurile de diamant, flori, diplome şi câte 1000 de lei.

Primarul Cătălin Flutur le-a urat bun venit la unul dintre cele mai frumoase importante evenimente organizate la primărie şi le-a mulţumit seniorilor botoşăneni pentru tot ceea ce au făcut pentru municipiul Botoşani, în timp. „Nimic nu s-ar fi întâmplat în oraşul nostru fără munca dumneavoastră de an cu an. Noi încercăm să rezolvăm o serie de probleme, dar ceea ce aţi făcut dumneavoastră în atâţia ani de muncă este extraordinar de important pentru noi şi trebuie să vă mulţumesc din suflet. Trebuie să vă mulţumesc pentru că sunteţi de departe cei mai buni cetăţenii ai noştri şi o să vă spun şi de ce. Sunteţi primii care din puţinul pe care îl aveţi, din pensia dumneavoastră, vă achitaţi  datoriile faţă municipalitate, spre deosebire de alţii care au mult mai multe venituri şi nu fac lucrul acesta. Şi atunci, aceste manifestări vin ca un mic omagiu din partea noastră. Îi sărbătorim pe cei care fac nunta de aur şi pe cei care au mai trecut odată pe aici, dar au făcut acum 60 de ani de la căsătorie şi sărbătorim nunta de diamant. Drept urmare, mi-aş dori din suflet ca toţi cei care sărbătoresc astăzi nunta de aur să fie prezenţi şi peste zece ani aici să sărbătorim nunta de diamant. Cred că urare mai bună şi optimism mai mare nu poate să fie. Să veniţi sănătoşi la noi şi peste zece ani”, a declarat primarul.

Edilul a adresat mulţumiri sărbătoriţilor în numele lui, al Consiliului Local şi al botoşănenilor.

„Vreau să vă urez tuturor multă, multă sănătate, să aveţi sărbători fericite alături de cei dragi. Ştiu că acum vă vin copiii şi nepoţii acasă. Vreau să vă rog să mă aşteptaţi şi pe mine la 50 de ani de căsătorie, să promiteţi lucrul acesta”, a mai spus Cătălin Flutur.

După ce au fost felicitaţi fiecare în parte şi au primit darurile de la municipalitate, sărbătoriţii au avut parte de o mare surpriză. Ei au fost colindaţi de către profesorii de la Colegiul Eminescu, membri ai Corului Emisong. „După cum e tradiţia noastră, a Colegiului Eminescu, de mulţi ani aducem vestea Naşterii Domnului, aici la Primăria Botoşani. Şi anul acesta vom oferi un program tradiţional de colinde din zona poporului român, care a ştiut să-şi manifeste interesul şi dragostea pentru frumos şi pentru acest eveniment deosebit care este Naşterea Domnului”, a declarat profesorul Cătălin Purice, dirijorul corului.

Colindele interpretate cu talent, dar şi cu mult suflet i-au emoţionat până la lacrimi pe cei prezenţi. Nici primarul Cătălin Flutur nu şi-a putut ascunde lacrimile. După colinde, edilul a primit o diplomă de excelenţă din partea Colegiului Eminescu, pentru implicarea în organizarea frumoasei manifestări de pe 28 noiembrie, când mii de elevi au format un frumos tricolor din luminiţe, pe Stadionul Municipal.

dav
bty
bty
+0 -0
se încarcă...