Colinde şi daruri de Crăciun, oferite de elevi botoşăneni

0

În apropierea Crăciunului, mulţi botoşăneni îşi fac timp să aducă o rază de bucurie în sufletul unor semeni care se confruntă cu numeroase probleme.

În categoria celor care nu sunt indiferenţi la problemele celor de lângă ei intră şi voluntarii inimoși, elevii Liceului Tehnologic „Petru Rareş” şi cei ai Școlii Gimnaziale „Grigore Antipa” Botoșani. Aceştia s-au mobilizat și au strâns jucării, haine, dulciuri, fructe. Au pregătit, de asemenea, și un mic recital de colinde tradiționale. Toate acestea sub atenta coordonare a profesorilor Simona Delibaș, Mihaela Vasilachi, Andreea Șalariu şi Mirela Gheorghiu.

Cadourile de Crăciun au fost dăruite copiilor Fundației Tom Paynes Ministry – Centrul de tip familial „Ruxandra” Botoșani, precum și bătrânilor de la Centrul de Îngrijire și Asistență Leorda, din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Botoșani.

„Această activitate de caritate, denumită sugestiv Sărbătorile de iarnă, a adus o bucurie foarte mare atât copiilor, cât și bătrânilor vizitați. Aceștia ne-au primit cu brațele deschise, au cântat alături de noi și ne-au făcut să le promitem că îi vom vizita din nou. Iar acest lucru poate fi făcut de toți cei cu inima mare și darnică!”, a declarat Andreea Şalariu.

 

+0 -0
se încarcă...