Botoşăneni răniţi în judeţul Suceava

foto arhivă

Patru persoane au ajuns la spital în urma unui accident violent, pe DN 17, trei dintre ele fiind din municipiul Botoșani. Din fericire, leziunile suferite nu au fost foarte grave, toți răniții părăsind la scurt timp spitalul unde fuseseră transportați, însă se pare că marele noroc al celor implicați în accident a fost centura de siguranță!
Trei mașini au fost implicate într-un accident rutier violent care s-a petrecut ieri pe DN 17, în apropierea localității sucevene Păltinoasa. Din cercetările polițiștilor rezultă că vineri, în jurul orei 11.00, Alexandru C., în vârstă de 30 de ani, din Gura Humorului, aflat la volanul unui autoturism Fiat Linea, în afara comunei Păltinoasa, în timp ce se deplasa pe sensul de mers Suceava către Gura Humorului, nu a adaptat viteza într-o curbă la stânga, cauză din care a intrat pe contrasens, unde a lovit violent un BMW 320, condus regulamentar din sensul opus de către Robert S, în vârstă de 41 de ani, din municipiul Botoșani. După acest prim impact, mașina intrată pe contrasens a mai lovit și un Ford care circula în spatele BMW-ului.
Echipajele medicale ajunse la fața locului au preluat patru răniți. Este vorba de șoferul în vârstă de 30 de ani din prima mașină și de cei trei ocupanți din BMW-ul care a fost lovit în plin, șoferul, soția sa și fiica celor doi, în vârstă de 10 ani, toți din municipiul Botoșani. Impactul dintre primele două mașini a fost atât de violent încât bucăți de caroserie, dar și motorul uneia dintre ele, au zburat la metri distanță. Conform Poliției, după investigațiile medicale, cei patru, toți cu leziuni, dar nu grave, au părăsit spitalul. Din cercetările preliminare ale poliției rezultă că vinovat de producerea accidentului este șoferul în vârstă de 30 de ani, care a pătruns pe contrasens din cauza neadaptării vitezei în curbă.
Potrivit Monitorul de Suceava, important de precizat este că atât conducătorii auto, cât şi pasagerii purtau centurile de siguranţă în momentul producerii accidentului rutier. Toți cei trei șoferi implicați în accident au fost verificați cu etilotestul, rezultând că nu au consumat alcool.

Deja ai votat!