Bătrân accidentat grav la traversarea străzii (video)

0

Accident vineri dimineaţă în zona Stadionului Municipal. Un bătrân care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis, pentru a ajunge la tramvai, a fost lovit în plin de o mașină.

Bărbatul în vârstă de 83 de ani a încercat să traverseze strada înainte de trecerea de pietoni din stația de tramvai din apropierea Stadionului, pe sensul de mers spre gară, însă a fost acroșat de un autoturism Skoda, care circula regulamentar dinspre zona centrală spre gară. Șoferul, în vârstă de 49 de ani a spus poliţiştilor că nu a putut să-l evite, bătrânul apărând brusc în faţa maşinii sale.

La faţa locului au ajuns mai multe echipaje de poliţie, dar şi un echipaj cu medic de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SJA), care i-a acordat acestuia primul ajutor. „Pacientul a fost preluat de la faţa locului policontuzionat şi cu o fractură deschisă treime medie gambă stângă. A fost stabilizat şi transportat la Urgenţe pentru investigaţii suplimentare şi tratament”, a precizat mdicul Andreea Stărică, din cadrul SJA Botoşani.

Poliţiştii au început o anchetă pentu a stabili gradul de vinovăţie al celor implicaţi şi cum s-a petrecut accidentul.

+0 -0
se încarcă...