Bătrână violată în propria locuință

0

Caz revoltător petrecut în prima zi din an în satul Costești, comuna Răchiți, unde o bătrână a fost atacată în propria locuință, tâlhărită și violată de un tânăr în vârstă de 23 de ani. Victima agresiunii, A.T., locuia singură, iar ieri s-a trezit în locuință cu un individ necunoscut, care a amenințat-o cu acte de violență, a lovit-o, după care a forțat-o să întrețină raporturi sexuale împotriva voinței sale. După ce și-a dat frâu liber instinctelor primare, atacatorul i-a furat și 50 de lei pe care îi mai avea în locuință.

Cazul a ajuns în atenția polițiștilor, care au deschis o anchetă, iar în urma cercetărilor efectuate, în baza descrierilor făcute de victimă, principalul suspect a fost identificat, fiind vorba de un tânăr în vârstă de 23 de ani, din comuna Vorniceni, care muncea ca îngrijitor la o fermă agricolă din satul Costești. ”Suspectul este în prezent la audieri și urmează să fie reținut pentru 24 de ore. Ulterior, se va formula propunere de arestare preventivă”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean.

Cercetările se desfășoară sub supravegherea procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Botoșani, suspectul urmând să fie anchetat pentru trei infracțiuni respectiv violare de domiciliu, viol și furt.

+0 -0
se încarcă...