Constantin Necula va susţine o conferinţă la Botoşani

0

Colegiul Naţional „Mihai Eminescu”, Seminarul Teologic Liceal „Sfântul Gheorghe” Botoşani şi Asociaţia „Dăm viaţă viselor” organizează Conferinţa „Tinerii şi libertatea. Provocări şi soluţii”. Conferinţa va fi susţinută de preotul conferenţiar doctor Constantin Necula, profesor la Facultatea de Teologie Ortodoxă „Andrei Şaguna” Sibiu.

Constantin Necula este unul dintre preoţii de mare anvergură pastoral – misionară. Constantin Necula s-a născut pe 19 iulie 1970 la Brașov, fiind absolvent și doctor în teologie, din anul 2004, al acestei prestigioase facultăţi precum și cadru didactic, la secția catehetică – omiletică, în cadrul aceleiași distinse școli teologice. A făcut studii de specializare la Padova (Italia) si Versailles (Franţa), cursuri de specializare în psihologie generală (1997 – 2000), în probleme legate de maltratarea copiilor (2000 – 2001), dependența de alcool și drog (2000) și altele.

„Este autor al numeroase studii și articole, de asemenea coautor al altor numeroase lucrări de specialitate, și nu în ultimul rând se află printre conferențiarii cei mai populari și îndrăgiți, susținând peste 150 de conferințe personale cu diverse teme în marile centre culturale ale țării cum ar fi: Cluj, Iași, Timișoara, Oradea, București, Craiova, Brașov și altele. Este mereu prezent pe teren, între tinerii generației sale și a noastre, în școli și licee.

Aşteptăm cât mai multi botoşăneni la această întâlnire cu părintele Necula, care, prin forţa discursului şi puterea de convingere, are capacitatea de a motiva generaţii de tineri, de a întări gândirea pozitivă faţă de problemele actuale ale societăţii noastre”, a declarat profesorul Cristina Chiriac, directorul Colegiului Naţional „Mihai Eminescu”.

Conferinţa va avea loc pe 10 ianuarie, începând cu ra 18.00, la Casa Sindicatelor, intrarea fiind liberă.

+0 -0
se încarcă...