Ninsori și ger de dimineață

Ninsori și ger în această dimineață în județ. Anunțată de meteorologi ca o zi noroasă, ziua de miercuri le-a făcut copiilor care sunt în vacanță o surpriză plăcută și le-a mai adus o nouă ninsoare, dar din păcate însoţită și cu temperaturi destul de scăzute.
Cel mai frig a fost la Botoșani, unde la ora 8:00 se înregistrau -10ºC. Cu un grad mai puţin, -9ºC, se înregistrau la aceeaşi oră la Darabani, în timp ce la Ștefănești mercurul din termometre a coborât până la -8ºC. În toate cele trei regiuni ale județului temperatură resimţită era de -11ºC.
Temperatura maximă prognozată pentru ziua de astăzi este -4°C, undeva în jurul prânzului.
Pentru mâine și vineri sunt așteptate, de asemenea, ninsori tot pe fondul unor temperaturi scăzute și chiar foarte scăzute pentru prima zi de weekend. Astfel, joi, minima va fi de -6°C, în timp ce vineri de -16°C. Maximele vor oscila între -3°C şi -4°C.
Sâmbătă și duminică cerul va fi noros și temperaturile vor începe să crească de la -7°C în prima parte a zilei de sâmbătă spre valori pozitive pe timpul zilelor de 1°C. Duminică temperatura minimă va fi de -4°C.

Deja ai votat!