Piaţa centrală scotocită de poliţişti şi jandarmi

0

Ieri, poliţiştii din cadrul Biroului de ordine publică Botoşani au organizat o acţiune în zona pieţei centrale a municipiului pentru prevenirea şi combaterea faptelor de natură penală şi contravenţională.

Forţele participante, atât poliţişti cât şi jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean, au legitimat 107 persoane şi au controlat 46 de maşini precum şi şase unităţi economice.

În urma neregulilor constatate au fost aplicate 49 de sancţiuni contravenţionale, valoarea totală a acestora depăşind 9.500 de lei. Dintre acestea, 12 au fost aplicate pentru comerţ ilicit, valoarea lor fiind de 2.500 de lei. Totodată, 17 persoane au fost sancţionate pentru încălcarea unor norme de convieţuire socială, cuantumul lor fiind de 4.500 de lei. De asemenea, 16 persoane au fost sancţionate pentru încălcarea normelor rutiere, valoarea amenzilor fiind de aproximativ 2.300 de lei.

Pentru trei conducători auto cu vârste de 37, 38 şi 65 de ani s-a luat măsura suspendării dreptului de a conduce, unul dintre ei fiind sancţionat pentru trecerea pe culoarea roşie a semaforului iar ceilalţi doi pentru neacordarea priorităţii de trecere pietonilor.

+0 -0
se încarcă...