Sfaturi pentru expedierea de articole către Germania

0
Woman hand accepting a delivery of boxes from deliveryman

Daca nu te-ai mutat inca in Germania, nu stiu ce te opreste. Dar pana decizi sa faci mutarea, sunt cateva lucruri pe care trebuie sa le stii, de dragul prietenilor care sunt deja acolo. Poate vrei sa le trimiti bani, carti sau alte lucruri. Iata cum poti face livrari din usa in usa, pentru documente, colete si mobila, spre si de oriunde din Germania.

Pentru a trimite bani: este adevarat ca germanii isi trimit bani folosind codurile SWIFT / BIC si IBAN-ul interminabil. Cu toate acestea, ei depun si cecuri, iar taxele sunt cam aceleasi. Pentru a trimite bani in Germania, scrie un cec asa cum ai proceda in mod normal si pune-l la posta. Banca destinatarului va avea grija sa schimbe banii in euro.

Pentru a trimite colete: daca nu iti permiti sa trimiti ceva in Germania prin posta sau curier, poti apela la servicii de calatorii dus intors Germania direct la adresa, iar soferul microbuzului se va asigura ca prietenul tau primeste coletul la timp. Daca te gandesti sa faci o vizita si sa le oferi cadouri celor dragi, ia cu tine in valiza tricouri comemorative cu editie limitata, ciocolata si produse traditionale care nu pot fi gasite cu usurinta in Germania.

Daca vrei sa te muti in Germania: mutarea bunurilor tale in Germania poate parea o afacere confuza, cu o gama variata de optiuni de transport disponibile si o piata aglomerata a companiilor internationale de relocare.

Fie ca te muti in Germania din Europa sau mai departe, exista o multime de optiuni pentru a te asigura ca lucrurile tale sosesc in siguranta si la timp. Cu toate acestea, exista mai multi factori care trebuie luati in considerare inainte de a alege o optiune de mutare internationala, pentru a te asigura ca beneficiezi de un pret acceptabil, si ca lucrurile tale ajung in Germania exact atunci cand ai nevoie de ele. Cum poti decide ce optiune de mutare internationala este cea mai buna pentru produsele pe care trebuie sa le muti in Germania? Poti opta pentru:

  • Transferuri internationale
  • Transport aerian
  • Companiile navale
  • Transport rutier si feroviar
  • Angajarea unei companii internationale de mutare

Transferuri internationale

Cand te deplasezi in strainatate, intra in joc o serie de probleme, cum ar fi daca taxele vamale sunt platibile sau daca exista restrictii asupra produselor pe care le transporti, alaturi de factorii obisnuiti de luat in considerare, cum ar fi siguranta produselor tale, cata munca este implicata in ambalare si ridicare, etc. Costul este un factor important, deoarece anumite optiuni de relocare ofera economii substantiale pentru articolele mari, cum ar fi transportul mobilierului sau o masina, in comparatie cu alte optiuni de relocare care au taxe mari pentru articole grele, cum ar fi transportul aerian de marfa.

O alta intrebare importanta este daca trebuie sa angajezi o companie de relocare internationala. Aceasta intrebare depinde in mare masura de cat timp ai si de costuri, deoarece companiile care se deplaseaza international se ocupa, de obicei, de orice problema potentiala care ar putea aparea. Deci, o companie de transfer international este cea mai buna alegere atunci cand decizi sa te muti in Germania.

(Publicitate)

+0 -0
se încarcă...