Aspiranţi la şefia Poliţiei Rutiere respinşi pentru a treia oară

0

Situaţie fără precedent în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ), unde funcţia de şef al Serviciului Rutier nu a fost ocupată nici după cel de-al treilea concurs organizat în mai puţin de un an. Şi asta pentru că niciunul dintre candidaţii înscrişi nu a reuşit să promoveze interviul pe subiecte profesionale.

Ultimul concurs a avut loc vineri, pe 11 ianuarie a.c., însă din cei patru candidaţi înscrişi doi au obţinut note sub 7 şi au fost declaraţi respinşi, iar alţi doi nu s-au mai prezentat la interviu. De data aceasta, numele candidaţilor nu au mai fost făcute publice, rezultatele fiind prezentate în baza unor coduri de concurs. Astfel, cea mai mare notă obţinută a fost 5,91, cel de-al doilea concurent prezent la interviu fiind notat cu 4,49. Acestea nu sunt rezultatele finale, întrucât potrivit regulamentului de desfăşurare a concursului candidaţii pot contesta notele primite. În schimb, dacă nici după contestaţii situaţia nu se va schimba, funcţia va rămâne în continuare vacantă şi va fi scoasă la concurs pentru a patra oară, lucru nemaiîntâlnit până acum în cadrul concursurilor organizate de IPJ.

Funcţia de şef al Serviciului Rutier a rămas vacantă în primăvara lui 2017, când fostul şef al acestei structuri, comisarul şef Ghiorghi Mihai, s-a pensionat. De atunci, şefia a fost asigurată prin împuternicire.

+0 -0
se încarcă...