Fetele din Botoşani au lansat cântecul „Dragostea îi taină mare”

0

Fetele din Botoşani, Iustina Irimia, Simona Mazăre şi Lorena Dupu, au lansat un nou cântec pe canalul youtube. Postată pe 11 ianuarie, melodia „Dragostea îi taină mare” are deja 26.103 de vizualizări. „Despre ce pot vorbi trei fete atunci când se întâlnesc? Inspirate de discuțiile noastre din ultima vreme, iată că la început de 2019, aducem în fața celor care ne ascultă un nou cântec, care se află pe albumul nostru <Hai la Botoșani> și pe care am avut onoarea de a-l înregistra alături de Orchestra <Lăutarii> din Chișinău, condusă de maestrul dirijor Nicolae Botgros, îndeplinindu-ni-se, astfel, o mare dorință. Sperăm ca acest cântec să vă placă și să vă bucure! Fetelor, voi în care dintre povești vă regăsiți? A Simonei, a Lorenei sau a Iustinei?”, este mesajul Fetelor din Botoşani.

Textul a fost scris de Mihai Pascar, muzica de Simona Mazăre, orchestraţia fiind realizată de un alt botoşănean, Răzvan Mitoceanu.

Fetele din Botoşani bifează succes după succes, după melodia „Hai la Botoşani”, lansătă pe 3 noiembrie 2017, care a acumulat 3.595.579 de vizualizări. Talentatele şi îndrăgitele artiste sunt invitate la multe festivaluri organizate în judeţ, în ţară, dar şi în străinătate, fiind adevărate ambasadoare ale judeţului Botoşani.

+2 -0
se încarcă...