Bătut de doi ciobani

0

Un bărbat din Dângeni a ajuns la spital după ce a fost bătut de doi ciobani cu toporul şi furca în cap. Acesta s-a ales cu mai multe plăgi, dar din fericire a scăpat cu viaţă.

Incidentul a avut loc vineri noapte în satul Iacobeni, comuna Dângeni, unde bărbatul, de 38 de ani, se îndrepta spre casă. La un moment dat s-a întâlnit cu doi consăteni, ciobani la o stână din apropiere, care, pe fondul consumului de alcool şi al unui conflict mai vechi pe care îl aveau, l-au atacat pe acesta. Bărbatul a fost pus la pământ sub avanlanşa de pumni şi picioare, fiind lovit de cei doi peste cap şi în spate. Unul din agresori l-a lovit în cap cu un topor, iar un altul l-a înţepat cu furca în zona abdomenului.

„M-au lovit cu ce au avut la îndemnă. Unul cu toporul, altul cu furca. Noroc că erau destul de beţi amândoi şi am reuşit să mă apăr cât am putut”, a spus victima. Acesta a reuşit să scape din furia celor doi agresori, după care a apelat la ajutorul poliţiei. Văzându-l plin de sânge, poliţiştii au apelat la ajutorul cadrelor medicale de la Ambulanţă, un echipaj sosind la faţa locului pentru a-i acorda bărbatului primul ajutor, după care acesta a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe. „Pacientul prezenta trei traumatisme, dintre care şi o plagă în zona craniană, o plagă în zona bazinului şi mai multe traumatisme la spate. Au fost suturate plăgile şi supus mai multor investigaţii”, a precizat un asistent din cadrul UPU-SMURD.

Cazul se află în atenţia Poliţiei, care a deschis o anchetă pentru loviri şi alte violenţe, urmând ca în funcţie de concluziile medico-legale să se ia o decizie în privinţa agresorilor.

+0 -0
se încarcă...