Şedinţă pentru gropile de pe străzi

0
sdr

Multe străzi din municipiul Botoşani arată ca după bombardament. Pe fondul semnalelor primite de la botoşăneni, Marian Murariu, viceprimar al municipiului şi şefii din Direcţia Edilitare a Primărei Botoşani s-au întâlnit ieri cu reprezentanţii firmei Tehnic Asist. Scopul întâlnirii a fost stabilirea programului de intervenţii pe străzile unde sunt multe gropi.

„În această perioadă nu putem turna covoare mari de asfalt şi nici nu putem lucra pe drumurile pietruite, din cauza vremii, în schimb, plombări de urgenţă putem face cu asfalt la rece, sau cu pavele şi vrem să intervenim. A existat o oarecare lentoare din cauză că firma a intrat în insolvenţă şi s-au mai blocat unele lucruri, dar se încearcă deblocarea lor. Programul de întreţinere şi reparaţii străzi va continua normal”, a declarat Marian Murariu, viceprimar al municipiului.

Lucrările au început de ieri, pe Bulevardul Mihai Eminescu.

Echipele Tehnic Asist trebuie să intervină în următoarea perioadă pe Calea Naţională, Bulevardul Eminescu, la ieşirea spre Dorohoi pe străzile Marchian, Mihai Kogălniceanu, Independenţei, Pacea, Sucevei, Primăverii.

Lucrările de întreţinere şi reparaţii străzi efectuate anul trecut în municipiul Botoşani au presupus un efort financiar de aproximativ 4,5 milioane de lei.

Cele mai multe probleme s-au înregistrat pe străzile pietruite, care necesită lucrări în fiecare an. Din aceste zone au fost primite şi cele mai multe sesizări de la botoşănenii nevoiţi să înfrunte noroaiele instalate acolo mai ales primăvara şi toamna. Aceştia solicită de mai mulţi ani ca străzile nemodernizate să fie asfaltate motivând că, din moment ce plătesc impozite şi taxe, ar trebui să beneficieze de condiţii decente de trai.

+0 -0
se încarcă...