Bărbat găsit mort de frig

Un bărbat din rândul persoanelor fără adăpost a fost găsit marţi dimineaţă fără suflare, după ce a petrecut noaptea în frigul de afară.

Descoperirea macabră a fost făcută în zona Bisericii Armeneşti, unde bărbatul obişnuia să doarmă într-o construcţie improvizată, fără uşă, aflată pe un teren viran din apropiere. Oamenii care locuiesc în zonă şi care ştiau că acesta obişnuia să doarmă acolo, nu l-au observat în cursul zilei, astfel că unul din ei l-a căutat în interiorul construcţiei improvizate.

Acesta a văzut trupul bărbatului, căzut pe o parte, fără suflare, şi a anunţat imediat serviciul de urgenţă 112. La faţa locului a ajuns un echipaj cu medic de la Ambulanţă, însă trupul bărbatului era deja rigid. „Din păcate nu s-a mai putut face nimic, decât constatarea decesului care, cel mai probabil, a survenit în timpul nopţii, după semnele de pe corpul bărbatului”, a precizat medicul Bogdan Ursu, din cadrul SJA Botoşani. Cazul a intrat şi în atenţia poliţiştilor, care au demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate identitatea bărbatului mort şi cauzele decesului.

Trupul neînsufleţit al acestuia a fost luat de medicii legişti, urmând a fi efectuată o autopsie pentru stabilirea cauzelor morţii acestuia.

Deja ai votat!