Pregătiri pentru ridicarea rablelor de pe domeniul public

0

Societatea Eltrans se pregăteşte pentru ridicarea maşinilor parcate neregulamentar pe domeniul public. Reprezentanţii ISCIR Suceava au autorizat marţi autoutilitara care va fi folosită în această activitate. Victor Ivănescu, directorul Eltrans, a declarat că, în primă fază, se va începe cu ridicarea maşinilor abandonate pe domeniul public. Potrivit unui recensământ făcut de poliţiştii locali, în municipiu sunt aproximativ 160 de rable care ocupă domeniul public.

„Urmează ca noi să identificăm un teren şi să-l amenajăm şi o să începem cu rablele abandonate pe domeniul public. Nu pot să dau o dată la care vom începe activitatea, deoarece rablele sunt multe şi trebuie să identificăm un teren unde să le depozităm”, a spus oficialul.

Victor Ivănescu a mai arătat că societatea este în căutare de personal care să deservească această autoutilitară, deoarece botoşăneanul interesat de acest post şi care depusese un CV la societate a plecat în străinătate.

Ridicarea rablelor abandonate pe domeniul public a fost solicitată de foarte mulţi botoşăneni, nemulţumiţi că acestea ocupă locuri care ar putea fi folosite de cei dispuşi să rezerve locuri de parcare şi să plătească taxa aferentă, stabilită în urma unor licitaţii.

Deja ai votat!
se încarcă...