Bărbat găsit mort pe un câmp din Vorona (video)

0

Descoperire macabră făcută de un bărbat din judeţul Botoşani. Un bărbat de 45 de ani a fost găsit mort, vineri, pe un teren viran din satul Vorona. Descoperirea a fost făcută de un trecător, care a sunat imediat la 112, văzând că cel găsit nu răspundea la niciun stimul.

La fața locului a ajuns un echipaj cu medic de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SJA), care din păcate nu au putut decât să constate decesul.”Am fost solicitaţi pentru un pacient găsit inconştient. La locul solicitării, undeva pe un câmp, am găsit un bărbat de 45 de ani, decedat de aproximativ 10-12 ore, după semnele pe care le prezenta. Au fost înştiinţate organele competente”, a precizat medicul Bogdan Ursu, din cadrul SJA Botoşani.

Poliţiştii ajunşi la faţa locului au constata că bărbatul nu avea urme vizibile de violenţă pe corp. Cadavrul a fost ridicat pentru efectuarea necropsiei în vederea stabilirii cauzei morții, iar polițiștii au deschis dosar penal ucidere din culpă.

Din primele verificări, bărbatul era cunoscut ca p persoană care consuma frecvent alcool şi suferea de mai multe afecţiuni.
Cazul vine la mai puţin de o lună după ce, la Nicşeni, o femeie a fost găsită îngheţată pe un câmp, în aceleaşi condiţii.

+0 -0
se încarcă...