Accident cu victime la Copălău

0

O femeie a ajuns la spital după ce un tânăr a intrat, joi la amiază, cu mașina într-o camionetă de la Secția Drumuri Naționale (SDN) din Botoșani. Autospeciala executa în zonă lucrări de plombare a asfaltului. Accidentul a avut loc la intrarea în Copălău, dinspre Botoşani.

Șoferul, începător, se deplasa dinspre Botoşani spre Copălău şi, potrivit martorilor, circula cu viteză. Tânărul aflat la volanul unui Volkswagen Golf a ignorat indicatoarele montate pe autoutilitara SDN, încercând să intre într-o depășire. În momentul în care a văzut că din față vine o altă mașină, el nu a mai putut frâna şi s-a lovit violent în autoutilitara de la Drumuri în partea din stânga spate.

După impact, autoturismul care a produs accidentul, un Volkswagen Golf, a ajuns în șanțul de pe partea opusă a drumului, ricoşând câteva zeci de metri şi ajungând cu faţa spre Botoşani. Mama șoferului a fost rănită, iar șoferul mașinii SDN a suferit un atac de panică, fiind îngrijiţi de cadrele medicale de pe ambulanța ajunsă la fața locului. „Ambii pacienţi au primiti îngrijiri la faţa locului. Bărbatul a refuzat transporul la spital, iar femeia a fost dusă la Urgenţe cu mai multe contuzii şi leziuni minore. Ambii erau în afara pericolului”, a precizat un medic din cadrul SJA Botoşani.

La faţa locului au ajuns şi două echipaje de Poliţie, care au început o anchetă pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii accidentului şi cine se face vinovat.

Deja ai votat!
se încarcă...