Slujbe de top scoase la concurs prin AJOFM

0

Slujbe de top scoase la concurs prin Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM).

În această săptămână sunt puse la dispoziţia botoşănenilor 935 de locuri de muncă vacante. Printre acestea se numără şi slujbe râvnite de mulţi specialişti. Este vorba de un post de şef de serviciu în cadrul Direcţiei de Asistenţă Socială Botoşani. Salariul brut oferit este de 8.341 de lei, iar candidaţii trebuie să aibă studii superioare în domeniul asistenţei sociale, master în domeniul administraţiei publice, management și o vechime în domeniu de cinci ani. Concursul de angajare va avea loc în data de 13 martie.

Un alt post de şef este scos la concurs de Teatrul „Mihai Eminescu”, care are nevoie de un şef serviciu tehnic pentru scenă. Candidaţii trebuie să aibă studii superioare şi o vechime de cinci ani. Concursul va avea loc pe 14 martie.

Angajatorii mai caută specialişti cu studii superioare, în special ingineri (specializaţi: în confecţii de piele şi înlocuitori, în construcţii, în industria alimentară, metalurgie, automatişti, energeticieni sau electronişti), economişti, farmacişti, biologi, jurişti, arhivişti, laboranţi, dar şi funcţionari în diferite structuri ale administraţiei publice locale.

Locurile de muncă din această săptămână

Oferta pentru botoşănenii cu studii medii este destul de diversă, dar, din păcate, în general, salariul oferit este minim pe economie, şi anume 2.080 de lei brut. Cele mai multe posturi sunt în construcţii şi în domeniul industriei uşoare, dar sunt scoase la concurs şi posturi de bucătari, chelneri, barmani, coafeze, frizeri, cosmeticiene, dar şi agenţi de pariuri, agenți comerciali, vânzători sau călcătorese.

De asemenea, în oferta de muncă AJOFM se găsesc şi posturi pentru persoanele necalificate, care nu au studii profesionale sau liceale absolvite, dar şi acestea sunt în construcţii şi confecţii.

+0 -0
se încarcă...