Bărbat decedat identificat de poliţişti

0
Bărbat decedat identificat de poliţişti

Poliţiştii au reuşit să identifice identitatea bărbatului care a murit după ce a fost găsit dezbrăcat pe stradă. Acesta are 63 de ani, iar medicii legişti spun că prezenta simptomele unei persoane expuse la frig, deşi temperatura exterioară a corpului nu indica acest fapt. Cazul a intrat în atenţia oamenilor legii sâmbătă seară, după ce bărbatul, a cărui identitate nu fusese stabilită, a decedat în spital.

Bărbatul a fost găsit pe strada Săvenilor, sâmbătă dimineaţă, inconştient, mai mult dezbrăcat. Acesta a fost luat de ambulanţă şi dus la spital, unde a mai trăit 12 ore, dar a decedat. Cazul a fost preluat ulterior de poliţişti.

Oamenii care treceau prin zonă au observat că acesta era aproape complet dezbrăcat şi în stare de inconştienţă. A fost apelat imediat serviciul de urgenţă 112, la faţa locului sosind un echipaj cu medic al Srviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA). „La faţa locului a fost găsit un pacient de sex masculin, identitate necunoscută, aproape dezbrăcat de haine, în stop cardio-respirator”, a precizat medicul Andreea Stărică, din cadrul SJA Botoşani.

Iniţial medicii au reuşit să restabilească funcţiile vitale ale bărbatului, care ulterior a fost transferat pe secţia de reanimare. Din păcate, însă, din cauza stării grave în care fusese găsit, acesta a decedat 12 ore mai târziu, în spital.

Cazul a intrat ulterior şi în atenţia poliţiştilor, care au demarat o anchetă, pentru a stabili cu exactitate identitatea bărbatului dar şi a cauzelor decesului acestuia. Aceştia au reuşit luni să afle identitatea bărbatului, care este din Botoşani, şi are vârsta de 63, ulterior fiind anunţată şi familia acestuia.

+0 -0

se încarcă...