Dragoste cu cuţitul la gât

0
0

Dragostea sau frica de femeie sunt mai presus de orice. Asta pare să creadă şi un bărbat din Botoşani, care a trecut la un pas de moarte din cauza iubitei, însă a preferat să spună că totul a fost un accident.

Un bărbat de 48 de ani, din Botoşani, a ajuns la spital cu o plagă tăiată în zona gâtului, în noaptea de sâmbătă spre duminică. Bărbatul a fost adus la spital plin de sânge. de rude, acesta fiind în stare de şoc de la sperietura trasă. Deşi tăietura părea a fi una făcută cu un obiect tăietor, gen cuţit, lamă sau briceag, bărbatul le-a spus cadrelor medicale o poveste care i-a lăsat fără replică.

Acesta le-a povestit că a vrut să ia ceva din beciul casei, însă s-a împiedicat pe scări şi a căzut, lovindu-se cu gâtul într-o sticlă spartă, care i-a provocat plaga la nivelul gâtului. „Pacientul prezenta o plagă complexă, cu traumatism cervical, de aproape cinci centimetri lungime şi profundă. A fost stabilizat în serviciul UPU, după care internat în compartimentul de chirurgie oro-maxilo-facială”, a precizat un medic din cadrul UPU-SMURD.

Aceasta fiind varianta lui, consemnată în actele medico-legale, cadrele medicale nu au anunţat Poliţia, însă au aflat de la rudele bărbatului o cu totul altă variantă. Acesta ar fi fost în vizită la iubita lui, cu care a avut însă un conflict. La un moment dat, într-un acces de furie, femeia a pus mâna pe un cuţit cu care l-a lovit pe acesta în zona gâtului, provocându-i tăietura. De teamă, sau din dragoste, bărbatul ar fi preferat însă să spună că totul a fost un accident, în momentul în care a ajuns la spital. „Şocul produs de traumatismul suferit la gât i-a provocat acestuia şi o relaxare sfincteriană, un alt indiciu că originea traumatismului ar fi putut fi alta, decât cea indicată de persoana respectivă”, a precizat un asistent din cadrul UPU-SMURD.

Cu toate acestea, poliţiştii spun că bărbatul are la dispoziţie 60 de zile pentru a depune o plângere, dacă îşi aminteşte cu exactitate care a fost cauza leziunii suferite.

+0 -0

se încarcă...