Grupare de hoţi de carburanţi anihilată de poliţişti

0

Patru suspecţi, printre care şi o tânără în vârstă de 21 de ani, bănuiţi că au furat peste o jumătate de tonă de carburanţi, au fost identificaţi ieri de poliţiştii Secţiei Rurale nr. 1 Botoşani. „În urma activităţilor investigative şi de cercetare efectuate s-a stabilit că în noaptea de 12 spre 13 februarie a.c., cei patru s-au deplasat cu un autoturism la o societate comercială din comuna Vlădeni, de unde au sustras cantitatea de 400 de litri de combustibil, din rezervoarele mai multor autocamioane”, a precizat Maria Carp, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean.

Potrivit aceloraşi surse, în aceeaşi noapte suspecţii ar fi mers şi la locuinţa unui bărbat în vârstă de 55 de ani din comuna Curteşti, de unde au furat alţi 200 de litri de combustibil, dintr-un autocamion aparţinând acestuia, parcat pe marginea drumului. Ca să nu dea de bănuit, suspecţii au dus totul la locuinţa tinerei din comuna Corni.

Cu vârste cuprinse între 19 şi 25 de ani, suspecţii au fost puşi sub acuzaţia de furt calificat în formă continuată, iar cercetările continuă sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani, în vederea luării măsurilor legale.

+0 -0
se încarcă...