Soţie găsită în ştreang de către soţ

Şi-a băgat soţul în sperieţi, după care a negat orice gest. O femeie din Copălău a ajuns la spital după ce a fost salvată în ultimul moment de soţul ei, care a găsit-o cu ştreangul de gât. La spital a spus însă că nu a încercat să se sinucidă. Femeia de 76 de ani este din localitatea Cerbu din comuna Copălău, iar miercuri seară, în timp ce se afla singură într-o încăpere, a încercat să se sinucidă prin spânzurare.

Femeia şi-a confecţionat un ştreang dintr-o sfoară din casă, şi l-a pus în jurul gâtului, însă din fericire a fost găsită chiar în momentul în care şi-a lăsar greutatea corpului să îi ducă la capăt planul morbid. Speriat, acesta a sărit imediat în ajutorul femeii şi a tăiat ştreangul, după care a sunat la 112. Un echipaj medical de la SMURD a ajuns la faţa locului, reuşind să restabilească funcţile vitale ale femeii care a încercat să îşi ia viaţa. După ce a fost stabilizată, aceasta a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Mavromati.

La spital, însă, femeia a negat tentativa de suicid, deşi prezenta urmea ştreangului improvizat la baza gâtului. „Nici nu ştiu de ce m-au adus la spital. Probabil pentru că am căzut. Că m-au luat de pe jos. Nu ştiu cum am ajuns aşa. Nu mi-am pus niciun ştreang de gât, sunt femeie în toată firea”, le-a spus aceasta cadrelor medicale, recunoscând, însă, că a băut şi două pahare de vin cu o vecină de-a sa. Femeia a fost supusă unui consult ORL, după care urma să fie dirijată, în cursul nopţii, la Secţia de Psihiatrie pentru o evaluare.

Deja ai votat!