Demisie şoc la Urban Serv

0
Demisie şoc la Urban Serv
dav

Simion Drelciuc, directorul general al societăţii Urban Serv, a renunţat la funcţie. Oficialul şi-a prezentat astăzi demisia Consiliului de Administraţie, invocând motive personale şi a solicitat să preia funcţia de director de producţie. Consiliul de Administraţie a luat act de demisia directorului general, stabilind ca acesta să rămână în funcţie încă două săptămâni.

“Domnul Drelciuc are dreptul la un preaviz de 45 de zile, perioadă în care îşi poate exercita atribuţiile, pentru că este vorba de funcţionarea societăţii,  semnături, hârtii, reprezentare legală etc. Şi atunci, în cadrul preavizului, noi am stabilit să rămână în funcţie două săptămâni, pentru a nu obstrucţiona activitatea societăţii”, a declarat Viorica Andronachi, preşedintele Consiliului de Administraţie. Viorica Andronachi a explicat că Simion Drelciuc şi-a mai exprimat cu diverse ocazii dorinţa de a trece pe funcţia de director de producţie.

Potrivit preşedintelui Consiliului de Administraţie, în două săptămâni trebuie desemnat un nou director general al Urban Serv. “Va trebui să desemnăm un nou director, având în vedere faptul că Urban Serv este o societate foarte greu de administrat şi de condus. Dacă nu vom reuşi în două săptămâni, îi mai putem prelungi preavizul domnului Drelciuc”, a mai precizat Viorica Andronachi.

Societatea de salubrizare a fost în ultimul an scena războiului dintre Simion Drelciuc şi Cezar Nicuţă, fostul director adjunct. Rămâne de văzut cine va fi numit la conducerea Urban Serv, decizia urmând a fi luată de consilierii municipali de la PSD.

+0 -0

se încarcă...