Astăzi – Marşul pentru Viaţă

0

Astăzi, începând cu ora 14.00, Protopopiatul Botoşani, Filiala Botoşani a Asociaţiei Tineretul Ortodox Român, Inspectoratul Şcolar Judeţean şi Pro Vita Botoşani organizează o nouă ediţia a Marşului pentru Viaţă. Tema din acest an a marşului este „Copilul – unic din prima secundă”.

Botoşănenii sunt aşteptaţi la Biserica „Buna Vestire”, de unde se va pleca pe un traseu ce va include strada Octav Onicescu – Biserica „Întâmpinarea Domnului” (Roset) – Bulevardul Eminescu – Pietonalul Unirii – Strada Cuza Vodă – Strada Marchian – Bulevardul George Enescu – Spitalul de Obstetrică şi Ginecologie – Biserica „Sfânta Treime”.

Anul trecut, la Marşul pentru Viaţă au participat peste o mie de botoşăneni de toate vârstele. Pe pancartele purtate de participanţii la marş se puteau citi mesaje precum „Viaţa înseamnă dragoste”, „Eu aleg viaţa”, „Susţinem viaţa”, „Fiecare viaţă este un dar”, „Suntem generaţia pentru viaţă”, „Avortul… o inimă se opreşte, o altă inimă se frânge”, „Pentru femeie, pentru copil, pentru viaţă” etc.

Alături de credincioşi s-au aflat mulţi preoţi botoşăneni, în frunte cu părintele protopop Lucian Leonte.

Marşul pentru Viaţă este organizat astăzi şi în alte localităţi din judeţ.

+0 -0
se încarcă...