Bărbat căzut din podul casei

0
0

Curăţenia de primăvară începe să facă victime.

Un bărbat de 57 de ani a ajuns la spital în stare gravă după ce a căzut din propriul pod, unde încerca să facă ordine. Acesta s-a suit pe o scară pentru a ajunge în pod, însă la un moment dat, a făcut un pas greşit în momentul în care a încercat să se despreindă de scară şi să urce în pod, astfel că a căzut în gol de la aproape trei metri înălţime.

Zgomotul impactului cu podeaua i-a speriat şi pe membrii familiei, care lau găsit pe acesta întins pe jos. Rudele au apelat imediat serviciul de urgenţă 112.

Astfel, bărbatul a ajuns la spital duminică, adus de un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA), după ce a fost preluat de acasă, din Copălău. “Pacientul a suferit un traumatism de coloană cervicală şi de mebre inferioare. A fost imobilizat de echipajul de la Ambulanţă şi transportat în condiţii de siguranţă la spital, unde a fost internat pentru supraveghere şi tratament de specialitate”, a precizat un asistent din cadrul UPU-SMURD.

Potrivit medicilor, în această perioadă numărul celor care ajung la spital cu traumatisme suferite prin cădere în propria gospădărie ajunge să fie de câteva ori mai mare decât în celelalte perioade ale anului, tocmai pentru că oamenii încep curăţenia de primăvară.

+0 -0

se încarcă...