Bătrân prins sub o căruţă căzută într-o râpă

0

Un bătrân din Răuseni se zbate între viață și moarte după ce căruţa în care se afla s-a prăbușit într-o râpă.

Accidentul a avut loc pe un drum de exploatare forestieră, când bătrânul, aflat în căruţă, se întorcea spre casă. La un moment dat, însă, atelajul a nimerit cu o roată în afara drumului de pământ, iar căruţa s-a răsturnat într-o râpă din lateral, prinzându-l pe bărbat sub ea. Acesta a fost găsit de vecini, care au sunat imediat la 112, iar la faţa locului a ajuns o ambulanţă, echipajul acordându-i acestuia primul ajutor, după care l-au transportat imediat la Unitatea de Primiri Urgenţe. Supus unor investigaţii amănunţite, bărbatul a fost diagnosticat cu ruptură de splină, fiind nevoie de o intervenşie chirurgicală imediată.

Ca necazul să fie și mai mare, pe lângă traumatismele grave suferite de acesta, medicii i-au găsit în timpul operaţiei de eliminare a splinei și o tumoră în zona abdominală, pe care, de asemenea, au fost nevoiţi să o scoată. Ulterior, bătrânul a fost internat pe sercţia de reanimare a Spitalului Judeţean, starea lui fiind critică pentru următoarele 48 de ore.

Cazul a intrat şi în atenţia Poliţiei, însă acesta a fost catalogat ca autovătămare, pentru că incidentul nu a avut loc pe un drum public, deci nu a fost accident rutier.

+0 -0
se încarcă...