Descoperire macabră în centrul oraşului

0

Descoperire macabră în centrul oraşului. Un bărbat de 50 de ani a fost găsit mort în apropierea unor ghene de gunoi din oraş.

Descoperirea a fost făcută de un alt bărbat, care trăieşte în apropierea containerelor de gunoi. Acesta a văzut trupul neînsufleţit al bărbatului întins pe scările de acces într-o centrală termică din zona Palatului Copiilor, de pe strada Mihail Kogălniceanu.

Acesta a văzut că cel întins pe pământ nu răspundea la niciun stimul, a anunţat un trecător cu telefon mobil, care a sunat la 112. La faţa locului a ajuns echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD, care însă nu a mai putut face nimic pentru persoana găsită fără suflare. „Pacientul prezenta deja lividităţi cadaverice, nemaifiind impuse manevrele de resuscitare”, a precizat un medic din cadrul UPU-SMURD.

La faţa locului se afla deja un echipaj de Poliţie, care a preluat cazul. Din primele cercetări se pare că bărbatul, a cărui identitate a fost stabilită, face parte din rândul persoanelor fără adăpost.

Urmează ca în urma efectuării unei autopsii, poliţiştii să stabilească exact cauza decesului şi să fie luate măsurile corespunzătoare.

Ultimul caz de acest fel a fost descoperit pe aceeaţi stradă, unde un bărbat de 56 de ani, din rândul celor fără adăpost, a fost găsit mort lângă pubelele de gunoi de pe aceeaşi stradă în luna septembrie a anului trecut.

+0 -0
se încarcă...