Tânăr în stare critică după un accident cumplit în Săveni

0
1

Un tânăr de 27 de ani, din Săveni, a fost transportat miercuri noapte la Iași, după ce a fost victima unui accident rutier foarte grav.

Bărbatul se afla la volanul unui autoturism marca Smart, iar în timp ce se deplasa pe strada Livezilor, din Săveni, a pierdut controlul volanului, a ieșit cu mașina de pe șosea, a lovit un stâlp de lemn și a intrat într-un gard, pe care a rămas suspendată.

În urma impactului extrem de violent automobilul s-a transformat într-un morman de fiare.

Conducătorul auto a rămas încarcerat și spre locul producerii accidentului a plecat Garda de Intervenție Săveni a Inspectoratului pentru Situații de Urgență și un echipaj de prim ajutor al SMURD.

Șoferul a fost scos din mașină până la sosirea pompierilor, care au intervenit în cele din urmă pentru înlăturarea pericolului de incendiu.

Tânărul aflat la volan a fost transportat la Secția Săveni a Spitalului Județean, după care preluat de ambulanța TIM și adus la Unitatea de Primiri Urgențe. “Pacientul a ajuns în serviciul nostru în stare critică. Prezenta multiple fracturi la nivelul oaselor feței și capului, precum și fracturi cu multiple fragmente osoase la nivelul mai multor vertebre ale coloanei vertebrale. A fost direcționat către clinicile de Chirurgie Toracică și cea de Neurochirurgie din Iași. Era intubat și ventilat mecanic”, a precizat un medic din cadrul UPU-SMURD.

+0 -0

se încarcă...