Adolescentă dispărută, căutată cu poliţia

0
0

O adolescentă instituţionalizată într-un centru de plasament din municipiul Botoşani a ajuns să fie căutată cu poliţia, după ce a plecat de la liceu şi nu a mai revenit în centru. În vârstă de 17 ani, Marta Ştefănica Mihai a mers în dimineaţa zilei de 14 martie la ore, ea fiind elevă a Liceului „Alexandru cel Bun”, dar la ora 11 a părăsit unitatea de învăţămând şi de atunci nimeni nu a mai văzut-o.

Reprezentanţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului au sesizat imediat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ), care a declanşat mai multe acţiuni de căutare. Astăzi, însă, în încercarea de a-i da de urmă, reprezentanţii IPJ au solicitat şi ajutorul populaţiei.

Adolescenta, care este cunoscută cu multiple plecări din centru, are circa 1,70 metri înălţime, aproximativ 60 de kilograme şi are constituție atletică. Şatenă, cu ochii căprui, Marta Ştefănica Mihai nu are semne particulare. Persoanele care au văzut-o sau deţin informaţii despre ea sunt rugate să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sune la 112.

+0 -0

se încarcă...