Parcul Cornişa va avea o zonă de alimentaţie publică

0
dav

Consilierii municipali au votat astăzi pentru ca Direcţia Servicii Publice, Sport şi Agrement să amenajeze în zona de bazine interioare de la Cornişa un spaţiu de unde să se poată cumpăra apă, cafea, sucuri, bere şi diferite produse livrate acolo în sistem catering. Zona de alimentaţie publică a fost cerută de clienţii Parcului Cornişa şi va fi deservită de către angajaţii DSPSA. Eugen Ţurcanu, directorul DSPSA, a explicat că în spaţiul destinat activităţii de alimentaţie publică vor fi puse vitrine şi mese şi vor fi comercializate produse preambalate.

Tot în cadrul şedinţei de astăzi, primarul Cătălin Flutur a anunţat că municipalitatea a primit undă verde de la Bucureşti, astfel că cei cinci agenţi economici care au concesionat terenuri în Parcul Cornişa pentru deschiderea unor unităţi de alimentaţie publică vor obţine autorizaţie în vederea demarării activităţii.

„În cursul zilei de astăzi ne-a venit răspunsul de la Ministerul Dezvoltării Regionale prin care li se permite accesul celor care au licitat și care vor oferi servicii de alimentaţie publică în tot ceea ce înseamnă Parcul Cornișa. Deci ni se permite să le dăm aceste autorizații”, a spus primarul municipiului.

Cinci agenţi economici vor deschide unităţi de alimentaţie publică pe terenurile concesionate în zona de agrement. La licitaţia organizată în aprilie 2016, au fost oferite agenţilor economici şase terenuri, însă doar cinci au fost concesionate. Cel mai disputat teren, în suprafaţă de 100 de metri pătraţi, a fost adjudecat la preţul de 1.100 de lei pe metru pătrat pe an. Terenul se află lângă zona de apă şi a fost concesionat de o firmă care va comercializa îngheţată. Acest teren a fost disputat de cinci agenţi economici. Alte patru terenuri au fost adjudecate la un preţ între 180 şi 400 de lei pe metru pătrat pe an. Unul dintre cele şase terenuri nu a reprezentat interes pentru investitori, deoarece nu a fost ofertat de nimeni. La licitaţie au participat 14 agenţi economici.

+0 -0
se încarcă...