Anunţ Nova Apaserv – Mâine se întrerupe apa în mai multe localităţi

0

Reprezentanţii Nova Apaserv au anunţat că mâine vor întrerupe furnizarea  apei în localităţile Cătămăreşti Deal, Cerviceşti, Leorda, Brăeşti, Văculeşti, Dealul Mare, municipiul Dorohoi. Măsura este impusă de necesitatea remedierii unei avarii la conducta carte alimentează acea zonă. Ady Petruşcă, director tehnic, a precizat că avaria a apărut în zona Bucecea, la conducta care alimentează şi municipiul Botoşani. Oficialul a dat asigurări că nu vor fi probleme cu presiunea apei în municipiul reşedinţă de judeţ. „Rezervoarele vor pline, o să crească un pic debitul. Încercăm să ne mişcăm rapid. Cred că nu vor fi probleme deoarece colegii mei ştiu ce au de făcut”, a spus Ady Petruşcă.

Manevrele de golire a reţelei de apă vor începe mâine, la ora 9.00. Repunerea în funcţiune a sistemului de alimentare cu apă se va face pe 3 aprilie, începând cu ora 10.00, echilibrarea sistemului urmând a se realiza în 36 de ore.

„Nova Apaserv își cere scuze față de abonații afectați și îi asigură că se va interveni cu operativitate pentru finalizarea lucrărilor astfel încât disconfortul creat să fie cât mai redus.

Rugăm utilizatorii să-şi constituie rezervele de apă necesare”, se arată într-un comunicat de presă transmis de conducerea Nova Apaserv.

+0 -0
se încarcă...