Botoşăneni plasaţi sub control judiciar verificaţi de poliţişti

0
0

Poliţiştii Biroului Supravegheri Judiciare din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au verificat, zilele trecute, modul în care persoanele plasate sub control judiciar respectă obligaţiile impuse de magistraţi. Cu ocazia activităţilor desfăşurate au fost verificate 67 de persoane plasate sub măsura controlului judiciar, şase dintre acestea fiind depistate încălcând obligaţiile stabilite.

Astfel, doi bărbaţi în vârstă de 27 şi respectiv 30 de ani, ambii cercetaţi pentru furt, au încălcat obligaţiile impuse, în sensul că s-au întâlnit şi au discutat, deşi acest lucru le era interzis. Poliţiştii au sesizat instanţa de judecată cu privire la această situaţie, urmând a se dispune măsuri în consecinţă.

Totodată, un alt bărbat în vârstă de 37 de ani, din muncipiul Dorohoi, a fost depistat pe raza comunei Corlăteni în timp ce conducea un autoturism, deşi nu poseda permis de conducere. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere fără permis, iar instanţa de judecată a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile.

+0 -0

se încarcă...