Ţigări de contrabandă confiscate în urma unor controale

0

Afacerile cu ţigări de contrabandă ies la iveală la orice pas. Ieri, poliţiştii Secţiei Rurale nr. 10 Ştefăneşti au oprit pentru control, pe drumul naţional DN 29 care străbate comuna Manoleasa, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 36 de ani, din comuna Avrămeni, în care se mai aflau două femei, de 37 şi respectiv 33 de ani, din aceeaşi localitate.

Cu ocazia controlului, poliţiştii au găsit asupra celor două femei 88 de pachete cu ţigări de diferite mărci, de provenienţă duty free, deţinute fără documente justificative. Acuzate de trafic cu ţigări, cele două femei s-au ales cu un dosar penal,  iar ţigările au fost confiscate.

Tot ieri, poliţiştii Biroului de Ordine Publică Botoşani au surprins în Piaţa centrală din municipiu un bărbat în vârstă de 44 de ani, din comuna Stăuceni, care avea asupra lui 10 pachete de ţigarete, de provenienţă duty free, pe care le deţinea în mod ilegal, în scopul comercializării. Bărbatul a fost amendat cu 500 de lei, iar pachetele cu pricina au fost confiscate de poliţişti.

+0 -0
se încarcă...