Dragnea vine vineri la Botoșani pentru alegeri în PSD

0

Alegerile din PSD Botoşani vor avea loc la vineri, când va veni la Botoşani şi preşedintele partidului Liviu Dragnea, însoţit de secretarul general al partidului, Codrin Ștefănescu, și de mai mulţi miniştri.

Vizita şi alegerile au fost reprogramate după ce cele de la sfârşitul lunii februarie au fost anulate pe motiv că liderii PSD au trebuit să meargă la congresul socialiştilor europeni. O altă încercare de a organiza vizita şi alegerile a căzut din cauza nunţii Olguţei Vasilescu la care au participat mai toți liderii partidului. Astfel, s-a ajuns la această dată liberă, cu puţin înainte de campania pentru alegerile europarlamentare.

Pentru şefia PSD Botoşani şi-au anunţat candidatura doar Doina Federovici – vicepreşedinte PSD pentru Regiunea de Nord-Est şi vicepreşedinte al Senatului – pentru funcţia de preşedinte al organizaţiei judeţene, iar actualul ministru al Muncii şi Justiţiei Sociale, Marius Budăi pentru funcţia de preşedinte executiv.

Niciunul dintre ei, se pare că nu va avea contracandidaţi din „aripa” partidului condusă de Costică Macaleţi. „Să candideze de unii singuri. Asta se pare că au şi dorit. E drept, ne bălăcim de mult timp în acest provizorat, în acest interimat, dar poate că era mai bine să se organizeze alegerile interne după europarlamentare şi prezidenţiale, să vedem cum au gestionat ei partidul în această perioadă”, declara, în februarie, unul dintre apropiaţii preşedintelui Consiliului Judeţean, afirmaţie confirmată în această seară şi de Costică Macaleţi: „Candidatura lor este foarte bună. Sunt foarte tineri, energici şi cu perspective. Şi sigur că da, îi voi susţine pe ambii candidaţi”.

+0 -0
se încarcă...