Planuri pentru introducerea unui nou abonament în parcările cu plată

0
Planuri pentru introducerea unui nou abonament în parcările cu plată

Municipalitatea şi-a propus să vină în întâmpinarea botoşănenilor care se află în căutarea unui loc de parcare. În aproximativ două luni, persoanele interesate vor putea achiziţiona de la primărie abonamente pentru parcările cu plată. „Intenţionez să introduc un nou tip de abonament pentru parcările cu plată. Am primit solicitări din partea cetăţenilor, care doresc să achiziţioneze acest abonament pentru o lună, pentru a lăsa maşinile în parcările cu plată, deoarece locuiesc în zonele adiacente acestor parcări”, a declarat Cosmin Andrei, viceprimar al municipiului.

Potrivit edilului, a fost introdusă o modificare în regulamentul aprobat de consilierii municipali, care prevede posibilitatea achiziţionării unui abonament care să fie folosit în parcarea adiacentă domiciliului celui care solicită acest lucru. Cuantumul acestui abonament este de 70 de lei. Totodată, a fost introdus un nou abonament pentru toate parcările din municipiul Botoşani pentru un an de zile, în cuantum de 1000 de lei. „Aceste preţuri au reduceri de la preţurile iniţiale pe care le-am publicat. Astfel, dacă facem un calcul, pentru un an, preţul era de 1200 de lei, iar pentru o lună era de 310 lei, o zi de parcare fiind zece lei, astfel încât, cu acest preţ de 70 de lei sperăm să fie un tip de produs accesibil pentru cei care doresc acest lucru”, a concluzionat Cosmin Andrei.

Modificările la regulament vor fi lansate în dezbatere publică şi vor fi aplicate după ce vor fi aprobate în Consiliul Municipal.

+0 -0

se încarcă...