Vizitat de mascaţii din poliţie, după ce a distrus o maşină

0

Ieri, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Botoşani, cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale, au descins la locuinţa unui tânăr în vârstă de 19 ani, bănuit de distrugere. Percheziţia a avut loc în baza unui mandat emis de Judecătoria Botoşani, după ce tânărul cu pricina ar fi vandalizat o maşină.

Distrugerea ar fi avut loc pe 5 aprilie a.c., când suspectul, împreună cu un alt tânăr în vârstă de 19 ani, ar fi tăbărât pe o maşină parcată pe strada Mihail Kogălniceanu din municipiu. În urma loviturilor aplicate cu o bucată din lemn, mai multe elemente din caroseria autoturismului au dost distruse, prejudiciul fiind estimat la 4.000 de lei. Investigaţiile au început încă de atunci, iar cercetările i-au condus pe anchetatori spre tânărul în cauză. „Cu ocazia percheziţiei, la locaţia vizată au fost identificate mai multe bunuri susceptibile a fi fost folosite la comiterea infracţiunii, acestea fiind ridicate în vederea continuării cercetărilor”, a precizat astăzi Maria Carp, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean.

Potrivit aceloraşi surse, cei doi tineri sunt cercetaţi pentru comiterea infracţiunii de distrugere, în cauză fiind continuate investigaţiile sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani, pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, urmând ca la finalizarea acestora să fie propusă o soluţie procedurală.

+0 -0
se încarcă...