Dragnea adus în secret la Botoșani

0

Liviu Dragnea este așteptat să înnopteze la hotel Rapsodia înainte de alegerile la PSD Botoșani, programate vineri la 13.30 la Casa Sindicatelor. Informațiile sunt contradictorii, iar pesediștii țin secret programul liderului lor, pentru a evita manifestările anti-PSD care l-ar putea pune într-o lumină proastă pe președintele partidului. După vizita de la Dumbrăveni, practic, Liviu Dragnea a dispărut.

O parte din sepepiști, plus câțiva însoțitori ai lui Dragnea, s-au cazat la hotel joi seara și îl așteptau pe președintele partidului. Surse din PSD Botoșani au confirmat că șefii locali ai partidului au plecat la granița județului cu Suceava, pentru a-l aștepta pe Dragnea, în timp ce alte surse dădeau ca sigur faptul că șeful PSD nu își va petrece noaptea la Botoșani, ci la Dumbrăveni.

Se pare că vor fi organizate și niște manifestări în dimineața zilei de vineri, la care este așteptată participarea liderului PSD, dar nu este anunțat nimic oficial încă. Certă este doar participarea lui Dragnea la conferința județeană a PSD unde vor fi aleși șeful organizației PSD Botoșani și anume senatorul Doina Federovici, respectiv adjunctul ei, ministrul muncii Marius Budăi.

Vom reveni cu amănunte, dacă pesediștii vor furniza informații oficiale. Dar se pare că frica de o reacție negativă a locuitorilor din Botoșani a determinat acest parcurs secret al liderului național al PSD.

+0 -0
se încarcă...